Prishtina Gets Digital

Jury, teams and mentors at the end of the award ceremony.

Starting last Friday afternoon and until late Sunday (June 13-15), fifteen teams of young innovators have boggled their minds to find solutions to digitalize and make the Municipality of Prishtina more transparent. Throughout the process they have received support from numerous mentors, and have been provided the adequate working space (see day one & two… Read more »

Still keeping strong, For Digital Prishtina Day 2

Deputy Mayor Dardan Sejdiu mentors the participants

It all started yesterday evening on June 13. And here we are today (June 14), on a sunny Saturday, starting early in the morning and until late in the evening, together with around 60 innovative brains working in 15 competing teams “For Digital Prishtina”, who are trying to ‘hack’ solutions to open-up Municipality of Prishtina. Precisely, during… Read more »

“For Digital Prishtina” kicks off

Team Work -Day 1

“For Digital Prishtina” kicks off   So we begin.   Today, on June 13 at 1800 hours, under bright lights and in a room full of enthusiasm, the hackathon “For Digital Prishtina” kicked off today. Young people from around Kosovo started their 48 hours of developing, during which they will receive intense mentorship and have… Read more »

”Për Prishtinën Digjitale” mban takim informues

Takimi

Sot u mbajt takimi informues mes zyrtarëve relevant të Komunës së Prishtinës dhe të rinjve të cilët kanë aplikuar në sfidën për inovacion social ”Për Prishtinën Digjitale”. Zyrtaret e komunës në një ambient jo-formal folën për procedurat dhe bazën ligjore ekzistuese, të cilat do të shërbejnë si udhërrëfyes për aplikacionet të cilat do të ndërtohen… Read more »

Komuna e Prishtinës të sfidon për të përmirësuar qeverisjen!

800px-Prishtina_at_the_evening

Duke u nisur nga besimi themelor që “qyteti është i qytetarit” dhe me atë gjithëçka që ka të bëjë me qytetin duhet të jetë e hapur për qytetarin dhe në të mirën e tij, kemi filluar nismën e përbashkët mes Komunës së Prishtinës, Qendrës së Inovacionit të Kosovës (ICK) dhe UNDP-së “Idetë e hapura: Për… Read more »